Lämmitettävät pohjalliset, osa 2.

by on 01/03/2018

Piirlevyjen valmistuksen jälkeen oli aika juotella komponentit. Tein lyhyen stop-motion animaation  kasauksesta:

 

Juottamisessa ei kauhean kauaa mennyt ja seuraavaksi pääsinkin softaamaan levyjä. Softaamiseen käytin adapteria, jossa testipiikit muodostavat kontaktit piirilevyn testipisteisiin:

 

Yläkoteloon tein valojohteet kuumaliimalla:

Valojohteet toimivat oikein hyvin, mutta punaiset ledit kuulsivat aivan liikaa kotelon valkoisen muovin läpi, joten päätin tulostaa kotelon eri värillä. Kannen tulostin mustalla, pohjan ja napin punaisella. Kotelosta tuli lopulta ihan hyvän näköinen:

Johdot eivät ole mitkään kauneimmat, koska en löytänyt tarpeeksi pitkää pätkää harmaata johtoa mitä olis voinut käyttää. Mikäli johtoihin tarvitsee lisää liittimiä, niin sitten samalla voi vaihtaa johdot harmaisiin tai mustiin.

Vastaa