Sikaflexin säilytys pt. 2

by on 13/11/2016

Rakentelin paljuun uutta veden lämpötila-anturia ja sen tiivistämisessä tarvitsin taas Sikaflexiä. Nyt oli siis hyvä hetki tarkistaa miten Sikaflexin säilytyksessä olin onnistunut. Toinen purkkihan oli laitettu ilmatiiviiseen minigrip-pussiin lämmönjakohuoneeseen ja toinen oli minigrip-pussissa pakastimessa.

Ensin kokeilin lämmönjakohuoneessa ollutta Sikaflexiä ja sehän oli kuivahtanut aivan tönköksi. Odotukset eivät olleet kovin korkealla pakastimessa olevaan purkkiin. Otin sen pakastimesta ja laitoin sen sulamaan 3D-printterin läheisyyteen, jossa oli varsin lämmintä (printtaus käynnissä). Noin puolen tunnin kuluttua aukaisin purkin ja yllätys yllätys, tavara oli aivan käyttökelpoista!

dsc_0597

Joten ei muuta kuin puutikuilla Sikaflexiä purkista ja tiivistämään!

dsc_0598

Lopuksi purkki kiinni ja takaisin pakkaseen. Päivittelen tilanteen taas tänne, kun seuraavan kerran Sikaflexiä tarvin. Tuli myös sellainen idea mieleen, että ostaisi oikein pieniä minigrip-pusseja ja truuttaisi patruunan loput niihin. Pussit sitten pakkaseen ja sieltä voisi aina ottaa tarvittaessa pienen pussin käyttöön.

Vastaa